Exclusive designer lighting and vintage, design furniture.

Our Shop

Onze winkel is gevestigd op Strijp-S, het creatieve en culturele hart van Eindhoven, ook wel bekend als voormalig ''forbidden city'', het Philips terrein.

Ons adres
Professor Carassohof 14
5617 BP Eindhoven

Openingstijden
vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Op afspraak kan altijd, bel 06 24 28 32 60.
STRIJP-S

Zonder Philips was Eindhoven nu misschien nog steeds een verzameling van een paar kleine dorpjes. Door de grote werkgelegenheid die het bedrijf schiep, maakte Philips het kleine dorp Eindhoven groot. Maar juist het vertrek van het bedrijf naar Amsterdam en allerlei andere plekken over de hele wereld, heeft er voor gezorgd dat het voormalige industrieterrein Strijp-S opnieuw tot bloei komt.

In 2002 verkoopt Philips Strijp-S aan Park Strijp Beheer (VolkerWessels/gemeente Eindhoven). De gebouwen die nog door het bedrijf gebruikt worden, huren ze terug. Vanaf 2006 wordt er serieus werk gemaakt van de herontwikkeling van Strijp-S. De eerste gebouwen worden gesloopt en er komt nieuwe bedrijvigheid, met name in de creatieve sector en rond de jaarlijkse Dutch Design Week. Door deze kwartiermakers krijgt het complex ieder jaar meer vorm. In de komende jaren staat er nog veel te gebeuren!

Torenallee
feelgood market
ketelhuisplein
vershal t veem
Feelgood Market Ketelhuis Plein Vershal t Veem

 

Feelgood Market

De FeelGood Market is een bruisend evenement vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en goede live muziek. Een lekker dagje uit voor het hele gezin.
Je kunt er shoppen, workshops volgen, gemasseerd worden, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de live- muziek en relaxen op het terras.
En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn hun ouders ook kunnen ontspannen, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen.

Iedere 3e zondag van de maand (met uitzonderingen), 12:00-18:00 op Strijp-S, Eindhoven– check de agenda!

 

Vershal het Veem

Vershal het Veem is uiteindelijk van alle markten thuis. Je kunt er al je dagelijkse boodschappen doen, je kunt er een beetje rondsnuffelen op zoek naar inspiratie en bijzondere producten en je kunt er ter plekke iets eten en/of drinken. Ontbijt, lunch, diner of tussendoor. Je bent in alle gevallen meer dan welkom. De ondernemers van de Vershal staan klaar om je te helpen en te verrassen met hun passie, gastvrijheid, kennis en natuurlijk smaakvolle producten.


DE STAD EINDHOVEN

Eindhoven is een stad die barst van de energie, en die delen we graag met je.
Google eens het woord 'innovatie'. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. 

Ontdek Eindhoven

Met een uitgebreide selectie aan hotspots, highlights, events en andere activiteiten leert je binnen no time de design hoofdstad van Nederland kennen. Kom winkelen en eten in de binnenstad, bezoek het industriële Strijp-S of duik eens één van de andere stadsdelen in. Ontdek de Eindhoven vibe, binnen én buiten de gebaande paden.

evoluon de markt philips stadion de bergen
De Markt Philips Stadion De Bergen

Evoluon

Gedurende de afgelopen decennia heeft het Evoluon Eindhoven diverse bestemmingen gehad. In de eerste plaats had dr. ir. Frits Philips een permanente expositieruimte voor het grote publiek in gedachten. Jaren later kreeg het Evoluon een nieuwe bestemming. Het futuristische gebouw ging dienstdoen als het Philips Competence Centre. Vanuit deze hoedanigheid is het Evoluon doorgegroeid naar het multifunctionele congrescentrum en evenementenlocatie dat het nu is. Kijk op de pagina historie voor foto's & korte omschrijving van het verleden en heden van het Evoluon.


Philips Stadion

Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913.

Het Philips Stadion geldt als één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, onder meer vanwege de tribunes die heel dicht op het veld staan, de voortreffelijke lichtinstallaties en prima faciliteiten voor de pers en voor zakelijke relaties. Op wedstrijddagen biedt het stadion plaats aan 35.000 toeschouwers, alle zitplaatsen zijn overdekt en verwarmd.

Multifunctioneel
Niet alleen op wedstrijddagen is het stadion het middelpunt van bedrijvigheid, alle dagen van het jaar zijn er nog vele andere bijeenkomsten. Zakelijk, commercieel of plezier: de unieke ambiance van het Philips Stadion vindt u nergens. Congressen, party's, seminars, vergaderingen, presentaties: het stadion heeft vele ruimtes (met of zonder zicht op het veld) waarmee u altijd scóórt.

 

De Bergen

Nergens mee te vergelijken. Stoer en zacht. Puur & Authentiek met al haar verschillende stijlen. Servicegericht tot in haar vezels. Je treft in een bruisende sfeer een gevarieerd dag- avond en nachtaanbod van (eet)café tot sterrenrestaurant, van zelf gebrande koffie tot verse jus en van boek- en antiekwinkeltjes tot de laatste, internationale, mode. Met recht de leukste straatjes van Eindhoven.